Bestuur & Werkgroepen

Het Bestuur

  • Henk ten Hoopen (voorzitterr)
  • Gert van Norden (Secretaris)
  • Willem Klatten (Penningmeester)
  • Andrew Geleijnse (Lid)
  • Marius Boer (Lid)
  • Gre den Otter

Henk ten Hoopen is eigenaar van het Advies – en Coachingbureau Ten Hoopen. Ik heb civiele techniek gestudeerd aan de TU Delft en heb verschillende management functies bekleed binnen de overheid en daarbuiten. Naast mijn huidige advieswerk en mijn werk als personal coach voor managers bekleed ik verschillende bestuursfuncties. Mijn belangstelling voor de kunst is groot. Ik schilder van jongs af aan. Als de tijd het toelaat schilder ik vooral portretten en landschappen. Voor beiden heb ik verschillende cursussen gevolgd in binnen en buitenland. Ik ben een frequent bezoeker van musea en exposities.

 

untitled

Ik ben Gre den Otter. Als beeldend kunstenaar woon en werk ik in Zevenhuizen. Ik maak vrij werk en werk in opdracht. Mijn Atelier staat aan de dorpsstraat te Zevenhuizen. Waar ik menig uur van de week vertoef. In SBKZ zal ik mij vooral inzetten voor Pinkst’Art. Een terugkerend evenement binnen de gemeente Zuidplas. Samen met enthousiaste mensen willen wij Pinkst’Art tot een groot succes maken. Heeft u een goed idee voor Pinkst’Art neem dan contact op met mij. http://pinkstartzuidplas.nl

 

3Andrew2016

Andrew Geleijnse woont sinds 2012 in Moerkapelle. Heeft in 2015 de drie jarige opleiding tekenen en schilderen naar de waarneming afgerond bij de Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam (SKVR). Via Pinkst’art is hij bij SBKZ terecht gekomen. “Kunst prikkelt de zintuigen, en het is gewoon leuk om beeldende kunst te promoten binnen de gemeente Zuidplas”.

 

 

Willem Klatten

Willem Klatten– inmiddels enkele jaren gepensioneerd na ruim dertig jaar werkzaam geweest te zijn in diverse financieel-administratieve functies in de gezondheidszorg.

Ik ben een kunstliefhebber die regelmatig exposities in binnen- en buitenland bezoekt en colleges en lezingen van bijv. Vrije Academie en SBKZ bijwoont. Ook lees ik het nodige over kunst en cultuur.

Naast het bestuurslidmaatschap van SBZK ben ik ook als bestuurder betrokken bij de Stichting Cultureel Netwerk Zuidplas en stichting Symfonie Orkest Midden-Holland.

Ik wil binnen het bestuur van SBKZ algemeen ondersteunend bezig zijn met als primaire taak de financiën op orde te houden en te zorgen dat bestaande en nieuw te organiseren activiteiten budgettair sluitend kunnen worden georganiseerd.